SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

CENE

Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.
Cene so neobvezujoče maloprodajne cene s cenika dobavitelja oziroma proizvajalca.


NAROČILA - KORAKI NAKUPA

1.) Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Preden naročite blago, lahko popravljate vsebino naročila v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, kliknite »naprej«. Preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste takoj prejeli na vpisan elektronski naslov.

2.) Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena
Ponudnik naročilo pregleda v največ 48 urah, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko ali mu pošlje elektronsko sporočilo.

3.) Blago odposlano - Ponudnik čimkrajšem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom kupcu na naveden naslov.


PLAČILO IN HITRA DOSTAVA

Vsa naročila v naši spletni trgovini odpošiljamo v najkrajšem možnem času. Če je na spletni artikel viden, pomeni, da je na zalogi in ga praviloma odpošljemo v enem delovnem dnevu od prejema plačila predračuna.

Kupec bo blago prejel na naslov, ki ga je označil za dostavo. Paket bo dostaviljen praviloma v dopoldanskih urah.

Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo prejeto plačilo. Seveda se bomo potrudili, če bo mogoče dobaviti tudi preostala naročila. 
V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete v polje pod vašimi podatki.

Dostava za vsa naročila po Sloveniji znaša 9,90 €.

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko naročeno blago vrne na svoje stroške v 30 dneh od prejema. V tem primeru mora nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni nepoškodovani embalaži na naš naslov. Kupnino (brez poštnine) za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Stroške vračila denarja (4,80 EUR) krije kupec. Če se kupec odloči za 30 dni veljaven dobropis, je le-ta brezplačen.

Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

REKLAMACIJA

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače bistveno odstopa od kupčevega naročila, potem lahko kupec blago reklamira.

GARANCIJA

Garancijo lahko kupec uveljavlja z računom prodajalca.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.
Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede v garancijskih pogojih.
 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino Maloja.si je nujen in potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine. Obvezujemo se, da uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

PRITOŽBE IN SPORI

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec si bo prizadeval po svojih najboljših močeh vse spore rešiti sporazumno.

KONTAKTNI PODATKI

Spletno trgovino www.maloja.si  upravlja podjetje Parcival d.o.o., Ljubljana.

Naslov za vračilo blaga je:

Parcival d.o.o.

Mencingerjeva 35

1000 Ljubljana

Dosegljivi smo tudi na tel. 040-175656 ali mail info(a)maloja.si